O nas

O nas

ELEKTRO ZAVODNIK – VEČ REŠITEV NA ENEM MESTU

Podjetje Elektro zavodnik je podjetje z dolgoletno tradicijo - S pomočjo pridobljenega znanja in dolgoletnih izkušenj lahko v popolnosti ustrežemo željam in zahtevam strank ter tako strankam nudimo kvalitetne in celovite storitve. 

Podjetje Elektro Zavodnik se v prvi vrsti zavzema za kakovost na vseh področjih. Brez kakovostnega poslovanja in korektnih odnosov s strankami ne bi mogli obstati na področju, kakršen je trg elektroinstalacij in meritev. Kakovost deluje kot vez, ki združuje in usmerja zaposlene na poti k doseganju poslovnih ciljev. Sredstva, ki nam na tej poti pomagajo so strokovna usposobljenost, nenehno dodatno izobraževanje, izkušnje, sledenje novostim, delo s kakovostnimi materiali in zagotavljanje storitev v okviru dogovorjenih rokov.

Pri delu poleg standardov in tehničnih regulacij težimo k učinkovitim rešitvam, ki pripeljejo do zadovoljstva strank. To zadovoljstvo našo ekipo motivira in v nas vzbuja željo po nenehnem nadgrajevanju. Seveda si v Elektro Zavodnik želimo, da bi podobno razmišljali tudi naši poslovni partnerji in prav zato sodelujemo le s podjetji, ki razmišljajo enako in so med najboljšimi na področjih, na katerih delujejo.
Tako človekovo delovno kot domače okolje zahteva vse več dinamičnosti in fleksibilnosti. V našem podjetju sledimo tem spreminjajočim se smernicam in težimo k temu, da bo vaše okolje prijetno pa naj ga spremljate iz domačega naslonjača ali pisarniškega stola.

VSE NA ENEM MESTU – PAMETNA IZBIRA

Z nami lahko zaradi široke palete storitev privarčujete čas in denar, zagotavljamo pa vam kakovostno izvedbo del.
Ponujamo vam elektroinštalacije ter dobavo in montažo izdelkov od talnega gretja do svetil, pomemben del našega portfejla pa so tudi storitve na področju klimatskih naprav. Namesto dolgotrajnega iskanja različnih ponudb in izvajalcev, vam na enem mestu svetujemo pri izbiri in namestitvi različnih rešitev za vaš dom ali poslovni prostor.

PODPIRAMO RAZVOJ MLADIH

Perspektivnim učencem omogočamo opravljanje praktičnega pouka v našem podjetju, saj naše znanje z veseljem predajamo mlajšim generacijam, ker se zavedamo, da je nabiranje izkušenj izrednega pomena na poslovni poti. Z nami redno sodeluje tudi več študentov, ki jih počasi vodimo skozi raznolikost našega dela. Odlično priložnost za neprecenljive izkušnje so resno vzeli in ob končanju študija si lahko obetajo tudi redno zaposlitev v našem kolektivu.