O nas

O nas

ELEKTRO ZAVODNIK – Z DOLGOLETNO TRADICIJO

Elektro zavodnik ima že več kot 25 let izkušenj. Svoje dolgoletne izkušnje in pridobljeno znanje je oče prenesel na sina, ta pa ga je še dopolnil ob stalnem sledenju sodobnim smernicam na področju elektroinštalacij. Znanje se prenaša naprej na zaposlene. Znanje, ki smo ga osvojili tekom let nam omogoča, da izpolnimo skoraj vsako željo naših strank.

Podjetje Elektro Zavodnik se v prvi vrsti zavzema za kakovost na vseh področjih. Brez kakovostnega poslovanja in korektnih odnosov s strankami ne bi mogli obstati na področju, kakršen je trg elektroinstalacij in meritev. Kakovost deluje kot vez, ki združuje in usmerja zaposlene na poti k doseganju poslovnih ciljev. Sredstva, ki nam na tej poti pomagajo so strokovna usposobljenost, nenehno dodatno izobraževanje, izkušnje, sledenje novostim, delo s kakovostnimi materiali in zagotavljanje storitev v okviru dogovorjenih rokov.

Pri delu poleg standardov in tehničnih regulacij težimo k učinkovitim rešitvam, ki pripeljejo do zadovoljstva strank. To zadovoljstvo našo ekipo motivira in v njih vzbuja željo po nenehnem nadgrajevanju. Seveda si v Elektro Zavodnik želimo, da bi podobno razmišljali tudi naši poslovni partnerji in prav zato sodelujemo le s podjetji, ki razmišljajo enako in so med najboljšimi na področjih, na katerih delujejo.
Tako človekovo delovno kot domače okolje zahteva vse več dinamičnosti in fleksibilnosti. V našem podjetju sledimo tem spreminjajočim se smernicam. Težimo k temu, da bo vaše okolje prijetno pa naj ga spremljate iz domačega naslonjača ali pisarniškega stola.

VSE NA ENEM MESTU – PAMETNA IZBIRA

Z nami lahko zaradi široke palete storitev privarčujete čas in denar, zagotavljamo pa vam kakovostno izvedbo del.
Ponujamo vam elektroinštalacije ter dobavo in montažo izdelkov od talnega gretja do svetil. Namesto dolgotrajnega iskanja različnih ponudb in izvajalcev, vam na enem mestu svetujemo pri izbiri in namestitvi različnih rešitev za vaš dom ali poslovni prostor.

PODPIRAMO RAZVOJ MLADIH

Perspektivnim učencem iz naše okolice omogočamo opravljanje praktičnega pouka v našem podjetju. Naše znanje z veseljem predajamo mlajšim generacijam, saj se zavedamo, da je nabiranje izkušenj izrednega pomena na poslovni poti.

Z nami redno sodeluje tudi več študentov, ki jih počasi vodimo skozi raznolikost našega dela. Odlično priložnost za neprecenljive izkušnje so resno vzeli in ob končanju študija si lahko obetajo tudi redno zaposlitev v našem kolektivu.