Certifikati

S CERTIFIKATI POTRJUJEJMO USPOSOBLJENOST ZA NATANČNO IN STROKOVNO OPRAVLJENO DELO

Z ustreznimi certifikati dokazujemo ustrezno usposobljenost našega podjetju Elektro Zavodnik za kvalitetno in zanesljivo delo.

Usposobljeni smo za opravljanje meritev električnih inštalacij, z merilnimi inštrumenti METREL in ustreznim certifikatom EDISON.

Usposobljeni smo tudi za ravnanje z ozonu škodljivimi snovni in fluoriranimi toplogrednimi plini, ki ga dodeli ARSO (Agencija Republike Slovenije za okolje in prostor) za varno in okolju neškodljivo montažo vseh vrst klimatskih naprav.

Pridobili smo tudi certifikat KNX za izvedbo pametnih inštalacij in tako postali uradni partner KNX organizacije, najdete nas na njihovi uradni spletni strani https://www.knx.org/knx-en/for-professionals/community/partners/index.php

Smo pooblaščeno podjetje za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji Republike Slovenije za okolje z ustreznim potrdilom o vpisu v evidenco, kar je izjemnega pomena v kolikor želite uveljavljati pravico do nepovratnih sredstev EKO SKLADA.

  • Certifikat KNX -Pametne inštalacije
  • Certifikat EDISON
  • Certifikat ARSO

Galerija