Toshiba

VRHUNSKA UČINKOVITOST TOSHIBA KLIMATSKIH NAPRAV

Številne, medsebojno perfektno usklajene komponente tvorijo sodobno klimatsko napravo – Toshiba, ki izpolnjuje najvišje zahteve. Pri Toshibi to pomeni zanesljivo in skrajno energetsko varčno delovanje, visoko fleksibilnost pri uporabi, čist zrak, nizko hrupnost in več dobrega počutja s pritiskom na gumb.

RAZISKAVE IN RAZVOJ

Toshiba že več kot 65 let vlaga v raziskovalno dejavnost in razvoj inovativnih klimatskih sistemov. Na prvem mestu je kvaliteta, ki se odraža v najrazličnejših pogledih. Toshiba je izumitelj inverterske tehnologije, ki omogoča natančno uravnavanje temperature, brez nihanj, hitro in pri nizki porabi električne energije. Le-ta omogoča neprekinjeno krmiljenje kompresorjevih vrtljajev. Pri  tem je število vrtljajev prilagojeno trenutnim pogojem obremenitve, želeno temperaturo pa je mogoče natančno določiti. S tem je zagotovljena nizka poraba električne energije z izjemno visoko učinkovitostjo.

Preverite ponudbo Toshiba klim!

ODGOVORNOST DO OKOLJA

Toshiba si je že pred zakonskimi predpisi prizadevala k razvoju novih inovativnih tehnologij za proizvodno klimatskih naprav, ki okolja ne obremenjujejo. Vse Toshibine klimatske naprave ustrezajo »Eco-design« direktivi.

KAKOVOST NI SLIŠATI, AMPAK ČUTITI

Udobje v domačem okolju pomeni veliko več kot le nadzorovane temperature prostora. Razpon seže od temperiranja ozračja pa vse do čiščenja in odišavljanja zraka v prostoru. Sem sodi tako odstranjevanje nečistoče iz ozračja s pomočjo naravnih, rastlinskih snovi, kot tudi filtriranje neprijetnih vonjav in bakterij ter seveda, maksimalno udobje za minimalni hrup.

AKTIVNO ZA ČIST IN ZDRAV ZRAK

Različni učinkoviti filtrirni sistemi v klimatskih napravah Toshiba čistijo zrak večjih onesnaženosti in prahu. Še posebej prijeten je njihov učinek deodoriranja v klimatiziranem prostoru.

  1. FILTER ZA PRAH je velik pralni filter iz umetne snovi, ki prekriva celotni toplotni izmenjevalec. Da bi vzdrževali dober učinek, je filtre potrebno redno čistiti z milnico.
  2. IAQ –FILTER za kvaliteten zrak s pomočjo naravnih substanc. Očisti onesnaženost na blag način. Deodorantske lastnosti osvežujejo zrak in onemogočajo nastajanje plesni.
  3. AKTIVNI KARBONSKO – KATEHINSKI FILTRIRNI TRAKOVI za modele iz serije AvAnt je možno naknadno vgraditi v standardne filtre za prah.
  4. PLAZMA FILTER za visoko učinkovito električno čiščenje zraka zagotavlja filtriranje najmanjših delcev. Njegove elektrostatične celice so zmožne odstranjevati do 99% vseh škodljivih snovi.
  5. SUPER IONIZATOR je popolnoma nov v programu in ga je razvila Toshiba. Dopolnjuje plazma filter z aktivno učinkovitost. Poleg čistega zraka super-ioni delujejo pozitivno na elastičnost in vlažnost v povrhnjici kože. Super Ionizator je nameščen ekskluzivno v modelih Super Daiseikai 8 in skupaj z plazma filtrom zagotavlja odlično in čisto klimo v prostoru.

Preverite ponudbo Toshiba klim!