LG

LG SPADAJO V  SVETOVNI VRH KLIMATSKIH NAPRAV

Številne in nenehne raziskave, širitev razvojnih linij in predvsem poglobljen sistem nadzora kakovosti je proizvajalca LG povzdignilo v sam vrh klimatskih naprav.

KLIMATSKE NAPRAVE LG SO OKOLJU PRIJAZNE IN USMERJENE V PRIHODNOST

LG klimatske naprave so prijazne do narave, saj so da bi zmanjšali vsebnost freona v zraku, ki je glavni uničevalec ozona, razvili alternativno hladivo –R-410A ter nov sistem plazemskega čiščenja zraka za učinkovito sterilizacijo , ki sta namenjena strankam, ki se zavedajo pomena zdravja.

Preverite ponudbo LG klim!

IZREDNO TIHO DELOVANJE

Inovativno je izboljšan tudi pretok zraka, s tem so v svetovnem merilu dosegli kar največjo možno tihost, kar zagotavlja prijetnejše in ustreznejše razmere za bivanje v prostorih.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA »ACTIVE ENERGY CONTROL«

Pri LG strmijo k visoki kakovosti, ki jo stranke tudi pričakujejo. Zaradi tega neprestano razvijajo inovativne rešitve tudi za krmiljenje klimatizacije. Strmijo predvsem k ustvarjanju udobja, energetski učinkovitosti in izredni zanesljivosti.

S proizvodi razreda A+++, za katere je značilna inovativna tehnologija »Active Energy Control«, je LG energetsko učinkovitost dvignil na popolnoma novo raven.

ČISTI ZRAK VIRUSOV, ALERGENOV IN ODSTRANJUJE NEPRIJETNE  VONJAVE

Edinstven NEO-plazemski sistem za čiščenje zraka proizvajalca LG je opremljen s posebnimi filtri v 5 ločenih stopnjah, kar poveča čistilno zmogljivost. Pri prehodu zraka skozi vsak filter se zmanjša vsebnost finega prahu in plesni, neprijetnih vonjev in cigaretnega dima.

  1. PREDFILTER izloči večje prašne delce, plesni in prah,
  2. NANOOGLJIKOV FILTER odstranjuje vonje iz zraka v gospodinjstvu,
  3. TROJNI FILTER Prvi je namenjen odpravljanju neugodja in bolečin v očeh in vratu. Drugi odstranjuje formaldehid, zaradi katerega prihaja tudi do vnetja kože, bruhanja in celo pljučnice. Tretji odstranjuje vsakodnevne vonjave, ki so lahko vzrok za migrene in kronično utrujenosti.
  4. NANOBIOFUZIJSKI FILTER svojim bioencimom nanovelikosti omogočajo, da neposredno prodirajo skozi celične stene nekaterih bakterij in alergenov ter tako razkrojijo njihova celična jedra.
  5. PLAZEMSKI FILTER poleg mikroskopske umazanije in prahu odstrani tudi hišne pršice, cvetni prah in živalsko dlako. S tem prepreči alergije in znake astme.

Preverite ponudbo LG klim!