Za vaše zadovoljstvo poskrbimo z  dolgoletnimi izkušnjami ter sledenjem sodobnim tehnologijam in smernicam. To dosegamo s stalnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem na strokovnih področjih.

Poleg klasičnih elektroinštalacij ponujamo tudi izvedbo pametnih KNX inštalacij, meritve elektroinštalacij, optične povezave, dobavo in montažo klimatskih naprav in toplotnih črpalk, prezračevanje, ogrevanje z IR paneli in servis naprav.

Certifikati potrjujejo našo usposobljenost za natančno in strokovno opravljeno delo.

Usposobljeni smo za opravljanje meritev električnih inštalacij, z merilnimi inštrumenti METREL in ustreznim certifikatom EDISON.

Usposobljeni smo tudi za ravnanje z ozonu škodljivimi snovni in fluoriranimi toplogrednimi plini, ki ga dodeli ARSO (Agencija Republike Slovenije za okolje in prostor) za varno in okolju neškodljivo montažo vseh vrst klimatskih naprav.

Pridobili smo tudi certifikat KNX za izvedbo pametnih inštalacij in tako postali uradni partner KNX organizacije, najdete nas na njihovi uradni spletni strani http://knx.org/knx-en/community/partners/list/index.php

Smo pooblaščeno podjetje za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji Republike Slovenije za okolje z ustreznim potrdilom o vpisu v evidenco, kar je izjemnega pomena v kolikor želite uveljavljati pravico do nepovratnih sredstev EKO SKLADA.

V podjetju Elektro Zavodnik vam nudimo poleg vseh navedenih storitev tudi  brezplačno svetovanje izkušenih strokovnjakov o izvedbi del ter za vas optimalne rešitve.

Svoje delo opravljamo natančno, s kakovostnimi materiali in v okviru dogovorjenih rokov.